Detail Cantuman
Pencarian SpesifikArtikel
Effects of three genotypes and two rough ages in organic heavy pig production for dry fermented sausage manufacture 2. Meat quality, fatty acid pattern, and product quality
Applied Agricultural and Forestry Research VOl. 63 No 4.12.2013 (Rak 7 - M : Pertanian)
Ketersediaan
76274.1 | JURNAL | R. Majalah | Tersedia namun tidak untuk dipinjamkan - Tidak Dipinjamkan |
Informasi Detil
Judul Seri |
-
|
---|---|
No. Panggil |
JURNAL
|
Penerbit | Institut Bundesallee : Germay., 2013 |
Deskripsi Fisik |
hal. 273-284.: tab.; 29 cm; hal. 282-284
|
Bahasa |
Inggris
|
ISBN/ISSN |
0458-6859
|
Klasifikasi |
839.3
|
Tipe Isi |
-
|
Tipe Media |
-
|
---|---|
Tipe Pembawa |
-
|
Edisi |
-
|
Subyek | |
Info Detil Spesifik |
-
|
Pernyataan Tanggungjawab |
SCHWALM, Anja
|
Informasi Lainnya
Anak judul |
-
|
---|---|
Judul asli |
-
|
DOI/URL |
-
|
Versi lain/terkait
Tidak tersedia versi lain